percelen te koop in suriname kwatta
Apura Housing.
Suriname, Highway, hoekperceel te koop met zeer hoge attentiewaarde. Ligging Highway en loopt van Parakreek tot Middenweg van Ornanibo. Parakreek tot Middenweg. Totale oppervlakte: 3.700m2. Ligging: Paramaribo Noord. Faciliteiten: Tot ontwikkeling gebracht, inclusief zwembad, bar en gebouw. Rijstbedrijf 1.200ha, 850ha in cultuur, machinepark en vliegveld, gelegen aan de linkeroever van de Nickerierivier. geen data bekend. Nader overeen te komen. Hoek Mercuriusstraat en Heliostraat. Oppervlakte perceel: circa 900m2. Adres Hoek Mercuriusstraat en Heliostraat te Villawijk Elisabethhof. Hoek Mercuriusstraat en Heliostraat. Perceel 1.174m2, met 2 woonhuizen en garage. Maripalaan 10, Houttuin, district Wanica. Perceel is grondhuur. Zijweg van Highway. Maripalaan is een onv. Onbebouwd kavel te Hannaslust van ca 2.800m2 aangeboden. Goede ligging met alle nutsvoorzieningen. Dit object is. Nader overeen te komen. Ten overvloede: kavels komen in de grote regentijd niet onder water te staan. Bovendien zijn alle nodige nutsvoorzieningen aanwezig: zoals water, stro. Dubbel Perceel Kwatta aan de Mariposaweg tussen 3e en 4e rijweg in Kwatta, ligt vol eigendoms dubbel perceel totaal groot 93092m2. Ongeveer 30 m van. Diverse eigendom percelen.
Percelen Richard van Geeneweg Kwatta in Suriname NG Global Construction Suriname.
Interne Financiering: De aanbetaling bedraagt 20% en de aflossing van het restant saldo kan in een looptijd van 2 tot 5 jaar, afhankelijk van uw leeftijd en uw aflossingscapaciteit. Voor de financiering van de percelen is uitsluitend benodigd: ID Kaart, uittreksel van het CBB en de aanbetaling. In de regel vindt er geen nadere toetsing plaats naar het inkomen. Dit is nuttig voor met name kopers die een onregelmatig inkomen hebben. Indien u moeite heeft met de aanbetaling van 20% kunnen we in sommige gevalllen daarvan afwijken. 100% Bancaire Financiering: Het perceel kan ook volledig gefinancierd worden met bancaire financiering. Hier zijn wel de reguliere eisen aan verbonden, die de bank stelt. Voor het laatst bijgewerkt op: 9 December, 2014. Nummer Grootte m 2 Prijs EUR Beschikbaar. Interesse in Richard van Geeneweg? Vul het formulier in en klik op verzenden. U kunt ook bellen met 425 644. Ik ben geinteresseerd in een perceel op Richard van Geeneweg. Suri Village III. Vredenburg Serie A. Vredenburg Serie B. Over NG Global Construction. NG Global Construction Suriname is a subsidiary of NG Global Construction S.A, Luxembourg.
Kavels en Percelen: srmarktplaats.com.
Voor meer info bel op 483300/8781736. Aktie te Kwatta. Aktie kwatta percelen AKTIE KWATTA Info: AKTIE KWATA 50-kavels voor 15.000, euro 25-kavels aan het Meer 25.000, euro OP OP AKTIE 25-04-2016 Aanbetaling 1100, euro Restant in 9-jaren intern per. Aktie kavels te koop.
Percelen te koop Kwatta en omgeving 2018 Q1 SurVast: percelen en woningen in Suriname.
Categorieën Percelen te koop Kwatta en omgeving Tags perceel kwatta en omgeving, percelen kwatta en omgeving Berichtnavigatie. Percelen te koop Coronie 2018 Q1. Percelen te koop Leiding en omgeving 2018 Q1. Zoek op straatnaam, wijk of een ander trefwoord. Zoeken naar: Zoeken Huis of perceel te koop of te huur in Suriname.
Onroerend goed Percelen Perceel Kwatta en Omg. De marktplaats van Suriname. Nieuwe en tweedehands goederen en diensten, koopt en verkoopt u op Marktplaats.sr.
Muziek en Entertainment. Onroerend goed Percelen. Onroerend goed Woning en Pand Te Huur. Onroerend goed Woning en Pand Te Koop. Sieraden en Tassen. Toerisme en Reizen. TV, Audio en Camera. Watersport en Boten. Zwaar Materieel en Trucks. De marktplaats van Suriname met meer dan 5000 advertenties! Perceel Kwatta en Omg. Aantal advertenties per pagina: 5 10 15 20 25. Met foto Alle Advertenties Prijs Datum Advertentie weergegeven Locatie. Kavels te koop Garnisoenspad. Te koop 8 kavels eigendom, aan de Garnisoenspad 339, per kavel 506 m2 a 17.500, Bewoondgebied, tevens geschikt voor landbouw. Wanica: 3e tot 5e Rijweg. PERCEEL AAN DE TROMBONESTRAAT KWATTA SURINAME. Te koopPerceel: aan de Trombonestraat met een oppervlakte van 324m2 waarvan de frontbreedte 11 m is en de diepte 29.5m. De Trombonestraat ligt in het verlegnde van de Toevluchtweg.Ook te bereiken via de Doebestraat Kwattaweg.Het perceel is schuins aan de overkant van pension Caressa.De prijs is 29.500 euro.Vragen: tel 8683749 ook op de app.
Kwatta en omgeving percelen Rubriek Via2000.sr.
Dé Advertentiesite van Suriname. Zoeken in groepen. Brommer / Motorfiets. Camera / Foto / Film. Kleding en schoeisel. Sport en spel. Tuin en planten. Woning pand te huur. Woning pand te koop. Zwaarmateriaal / Trucks. Brommer / Motorfiets. Camera / Foto / Film. Kleding en schoeisel. Sport en spel. Tuin en planten. Woning pand te huur. Woning pand te koop. Zwaarmateriaal / Trucks. Kwatta en omgeving percelen.
Perceel/kavel Te Koop in Suriname SuriGrond.
Grond, perceel of woning te koop in Suriname. Naar de inhoud springen. Appartementen te huur. Perceel/kavel Te Koop in Suriname. Percelen groter dan 1 ha. Perceel met woning. Zoeken naar: Zoeken. Perceel/kavel Te Koop in Suriname. Percelen te Kwatta.: NIEUW Te Koop.:
Vierde Rijweg Kwatta, Paramaribo Perceel Centraal Vastgoed Suriname.
Vierde Rijweg Kwatta. Perceeloppervlakte 18000 m 2. Dit is een zeer unieke kans om een perceel te kopen buiten de stadsdrukte. Aan de Vierde rijweg een zijstraat van de Garnizoenspad ligt dit prachtig terrein.Op de hoofdweg Garnizoenspadwelke, overgaat in de Kwattaweg zijn er supermarktenbouwmarktenkledingzakenrestaurantetc, aanwezig evenals openbaar vervoer.U hebt dus alles binnen handbereik.Wilt u ergens wonen waar u tot rust kunt komen dan is dit uw kans.

Contacteer ons