woning kopen in suriname
Prachtige percelen en woningen / huizen te koop in suriname. Tweedehands.nl.
UW makelaar voor onroerend goed in Suriname! Benefice Onroerend Goed. U wilt een PERCEEL en/of WONING kopen of verkopen in Suriname? U wilt een perceel en/of woning in Suriname kopen of verkopen? Wij regelen het. 14 april 2018 1015: Vleuten.
Mooie woning met tuin te koop in Suriname, Paramaribo Huizen te koop Marktplaats.nl.
Mooie woning met tuin te koop in Suriname, Paramaribo. 6164 x gezien 48 x bewaard sinds 23 okt. 200 tot 500 m. Verkoop zonder makelaar. Na ruim elf jaar in Suriname gewoond te hebben, heb ik besloten terug te komen naar Nederland, terug naar kinderen, familie en vrienden. Niet omdat ik genoeg heb van Suriname, maar omdat ik te weinig heb van Nederland. Jammer genoeg kan ik mijn heerlijke huis en tuin niet mee verhuizen, vandaar dat ik het moet verkopen. Perceel en omgeving Het huis staat op een eigendomsperceel, wat belangrijk is als je geen Surinaamse nationaliteit bezit want als buitenlander kun je geen erfpacht en grondhuurpercelen kopen alleen eigendomspercelen.
Woning Kopen in Surinam Suriname.
Een prachtige aan de Suriname rivier gelegen woning uit 2011, nabij het Houttuin Resort aan de Sir Winston Churchillweg. De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse.
Wereldhuisje.nl Vakantiehuis te koop in Suriname: particuliere vakantiehuisjes, vakantiewoningen, stacaravans, appartementen, vakantieboerderijen, villa's, vakantieverblijven, vakantiehuizen, bungalow
Zelf woning te bouwen of groenten te verbouwen. Ideale plek voor een loods e.d. Vele ondernemers in de omgeving, o.a. autohandel, sloperij, spuiterij en carwash. Suriname: 597 863 8941. Suriname: 597 857 3523. Nederland: 31 06 4100 8244. 597 863 8941.
Huis Suriname Koop een huis in Suriname op Surgoed Surgoed.com.
Elk huis in Suriname dat te koop wordt aangeboden op onze site is voorzien van de contactgegevens van de verkoper. Zo kunt u dus zelf direct contact opnemen met de verkopende partij wanneer een huis op Suriname u aanspreekt. U kunt dan aan de verkoper persoonlijk vragen stellen over het huis of de onderhandeling starten wanneer u het huis op Suriname graag wilt kopen.
SurVast: percelen en woningen in Suriname Kopen, verkopen, huren en verhuren in Suriname.
Wij helpen u graag bij het verkopen of kopen van een perceel of huis in Suriname. De vastgoedmarkt in Suriname is sterk in beweging en blijft interessant voor particulieren die een perceel of woning willen kopen of huren in Suriname.
Woningen Remy Vastgoed.
Het grootste vastgoedaanbod van Suriname. Bent u op zoek naar een huis in Suriname? Op deze website staat een overzicht van ons actuele aanbod koopwoningen en huurwoningen in Suriname. Toon alle objecten op de kaart. Huurwoning Koopwoning Perceel Zakelijk huurpand Zakelijk kooppand Zakelijk perceel.
Koopwoningen RE/MAX Suriname De beste keus voor uw woonwensen. Wereldwijd.
Bij het binnen stappen van de woning komt u in de woonkamer terecht die in verbinding staat met een prachtige keuken. Paramaribo-Noord en omgeving. Wonen in een veilige en rustige omgeving is van groot belangAan de Aquamarijnstraat te Maretraite 4, staat deze goed onderhoudenwoning met een. Jainarain Sohansinglaan 34 Hermitage Residence. Zorg Hoop en omgeving. In de gated community Hermitage Residence aan de Jainarain Sohansinglaan 34 zijstraat Jaggernath Lachmonstraat t.o CCB staat deze super leuke. Centrum en omgeving. Coronie en omgeving. Kwatta en omgeving. Leiding en omgeving. Lelydorp en omgeving. Marowijne en omgeving. Marowijne en omgeving. Pad van Wanica. Paramaribo-Noord en omgeving. Paranam en omgeving. Saramacca en omgeving. Zorg Hoop en omgeving. Zoek op de kaart. Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief! 52.878 Facebook fans! Volg ons op. 52.878 Facebook fans! 2013-2018 RE/MAX Suriname Alle rechten voorbehouden.

Contacteer ons