intervast suriname
Intervast Suriname Aannemer in Den Haag.
Intervast Suriname in Den Haag. Intervast Suriname is een aannemer in Den Haag en is opgericht op 26 september 2011. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Edisonstraat 56 met de postcode 2561BG in de plaats Den Haag te Zuid-Holland.
Intervast Sinds 1994 het adres voor betrouwbaar zaken doen in bouwend Suriname.
Welkom bij Intervast! Intervast is opgericht in 1994 met als doel om in te spelen op de behoefte naar kwalitatief goede bouwkavels en nieuwbouw in Suriname. Intussen is Intervast uitgegroeid tot HET adres voor betrouwbaar zaken doen in bouwend Suriname.
Intervast Suriname NV in Den Haag De Telefoongids.
Bouwmaterialen in Den Haag. Intervast Suriname Nv. Eigenaar van dit bedrijf? Intervast Suriname NV in Den Haag. add_review Ja Nee. Laan van Wateringse Veld 1040, 2548CS, Den Haag. Schrijf als eerste een review. Bloemetje bezorgen Plan route. Is dit uw bedrijf?
Mijn Intervast Intervast Suriname NV.
Grand Village Braamshoop. Featured / Reduced. Address: Jainarain Sohansinghlaan 9 Flora/Paramaribo, Suriname. Phone: 597 432651 / 597 531215. E-mailenKantoor, urennlMaandagnlVrijdagnlZaterdagnlZondagnlGeslotennlVolg, onsenFacebookenYouTubeenenIntervast, Suriname N.V.ruAlle, rechten voorbehoudenen, info@intervastsuriname.com. Maandag Donderdagnl, 800u: 1630u.: Vrijdag: 800u: 1900u.: Zaterdag: 900u: 1300u.: 2018 Intervast Suriname N.V.
intervast suriname nv www.goudengidssuriname.com.
INTERVAST SURINAME NV mag ook de trendsetter genoemd worden als het gaat over onroerend goed in Suriname. Als voorbeeld kunnen wij noemen ons project BEDRIJVEN PARK, wonen en werken op 1 lokatie; ons projec t" Suriname River Eco Water Resort" aa n de Suriname rivier waarbij wij het water 800 meter middels kanalen naar binnen halen en zo de percelen aan de achterzijde van water hebben voorzien.
Intervast Suriname NV in s-Gravenhage YelloYello.
070 323 4317. Intervast Suriname NV. Intervast Suriname is een oplichter! Intervast Village I Kwatta bestaat al langer dan 5 jaren en het ziet er verwaarloosd uit. Wegen worden niet onderhouden, trensen begroeid en huizen gebouwd door Intervast geven scheuren.
Intervast @Intervast Twitter.
@ Intervast niet meer negeren @ Intervast negeren Volgen @ Intervast volgen Volg je nu Je volgt @ Intervast Ontvolgen @ Intervast ontvolgen Geblokkeerd @ Intervast geblokkeerd Deblokkeren @ Intervast deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ Intervast in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ Intervast annuleren. Sinds 1994 het adres voor betrouwbaar zaken doen in bouwend Suriname.
Intervast Suriname N.V. S-GRAVENHAGE 271924720000 Company.info.
Intervast Suriname N.V. Edisonstraat 1 2561 BA S-GRAVENHAGE. Het initiƫren van activiteiten in het kader van bouwkundige projekt ontwikkeling alsmede het ontwikkelen zelf, het coƶrdineren en begeleiden van bouwprojekten; Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van onroerende goederen; Het fabriceren en in de handel brengen van alle voor haar onderneming benodigde produkten zoals bouwmaterialen, bouwmachines, staalconstructies, alle grondstoffen voor de bouwindustrie; Het maken en in de handel brengen van zogenaamd prefabricated woningen; uitoefenen van de im en exporthandel in en voor het bedrijf benodigde en van het bedrijf afkomstige produkten zowel voor eigen bedrijf als voor derden.

Contacteer ons