grond kopen in suriname
Percelen en woningen in Suriname Kopen, verkopen, huren en verhuren in Suriname.
Wij helpen u graag bij het verkopen of kopen van een perceel of huis in Suriname. De vastgoedmarkt in Suriname is sterk in beweging en blijft interessant voor particulieren die een perceel of woning willen kopen of huren in Suriname.
Percelen Housing International Suriname.
Wij presenteren u wederom met trots een reeks nieuwe bouwmodellen waaraan aandacht is besteed aan de wensen van onze klanten, de trends en ontwikkelingen. Duurzaam bouwen in Suriname is nog steeds mogelijk. Klik op de onderstaande button om alle 2018 bouwmodellen te bekijken.
Grond en kavels Global Properties.
Uw woning of grond verkopen Uw woning verhuren Huis/appartement huren Nieuwbouw huis kopen Global Properties. Spanje Suriname Algemene informatie Wet en regelgeving Projecten Huizen Appartementen Bedrijven Grond en kavels Nederland Duitsland Curaçao Italië Tunesie Egypte Cyprus Frankrijk Panama Portugal Bonaire Philipijnen Asian Properties. Indonesië Thailand Contact Info. Nieuwsbrief Adresgegevens Contactformulier Links FAQ. 2018 Global Properties log in.
Onroerend goed Percelen De marktplaats van Suriname. Nieuwe en tweedehands goederen en diensten, koopt en verkoopt u op Marktplaats.sr.
Grondhuur 19500 EUR. 6 Hectare eigendoms grond te koop in C. Perceel Highway 11. EIGENDOMSPERCEEL TE HIGHWAY SURINAME Zie omschrijving. EIGENDOMSPERCEEL TE HIGHWAY SURINAME Zie omschrijving. Perceel te koop 20000 USD. a/d Hoofdweg v/d Martin Luther Kingwe. Perceel te koop Wanica houttuin highwa.
Perceel Suriname Perceel kopen in Suriname?
Wanneer u een perceel in Suriname wilt kopen, heeft u waarschijnlijk een aantal wensen waar het perceel aan dient te voldoen. Bij ons kunt u uw voorkeuren voor een perceel in Suriname opgeven. In de eerste plaats kunt u gericht zoeken per district.
Perceel/kavel Te Koop in Suriname SuriGrond.
Mogelijke om in delen van 25 ha te kopen. Vraagprijs: 125, / m2. Eigendom, 2829 m2, Weg naar Peperpot, langs Suriname rivier. Voorbij koffiefabriek en tegenover Staatsolie. 2x 700 m2, Militair project te Commewijne, naast elkaar, nr 5658. 1559 m2, Militair project, Commewijne, grondhuur, Vraagprijs: 25.000.,
Bouwgrond Kopen in Surinam Suriname.
Eigendom perceel te koop in Para, Accaribo, Ongeveer 30.000 meter, er staat een huis op het grond, Het grond ligt 5 minuten lopen van recreatieoord White Beach. Een huis in Suriname kopen. Een zeer gedetailleerde reisgids voor Suriname: werkelijk elk onderwerp van enig belang komt aan de orde.
Perceel kopen in Suriname Su Housing.
Perceel kopen in Suriname. Als u in de nabije toekomst een huis wil bouwen in Suriname heeft u een stuk grond nodig, een kavel. In Suriname worden aaneengesloten kavels verkocht als percelen. Een perceel is een stuk grond waarvoor één rechtsorde geldt, dat wil zeggen dezelfde eigenaar en hetzelfde eigendomsrecht.Heeft iemand een stuk grond waarvoor hij voor een deel een ander eigendomsrecht heeft, bijvoorbeeld eigendom over het ene deel en erfpacht over van het andere deel, dan zijn dat twee percelen.

Contacteer ons