koophuis suriname
Mooie woning met tuin te koop in Suriname, Paramaribo Huizen te koop Marktplaats.nl.
Na ruim elf jaar in Suriname gewoond te hebben, heb ik besloten terug te komen naar Nederland, terug naar kinderen, familie en vrienden. Niet omdat ik genoeg heb van Suriname, maar omdat ik te weinig heb van Nederland. Jammer genoeg kan ik mijn heerlijke huis en tuin niet mee verhuizen, vandaar dat ik het moet verkopen.
Suriname Trovit.
Suriname, waterland, 12 Domburg. Domburg, Veere, Zeeland. Ruim perceel no 12 van 21175, MÂ aan de rand van wooncentrum Waterland in Domburg, district Para op 20 km afstand van Paramaribo. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van suriname.
Villa Kopen in Surinam Suriname.
De woning heeft 3 slaapkamers1ruime master; 2 b/truime, keuken, ruime master bathroom met faciliteiten voor een bubbelbad, koepelplafond met halogeen inbouwspotjes, zeer ruime woonkamer met aparte eethoek, k/w water. Boeken over de geschiedenis van Suriname. Een zeer gedetailleerde reisgids voor Suriname: werkelijk elk onderwerp van enig belang komt aan de orde.
Woning Kopen in Surinam Suriname.
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse.
Koopwoningen RE/MAX Suriname De beste keus voor uw woonwensen. Wereldwijd.
Paramaribo-Noord en omgeving. STERK IN PRIJS VERLAAGDDit prachtig pand is volledig opgetrokken in steen en heeft een totale bouw oppervlakte van 81114, m2. Het terrein is. Een huis heerlijk licht, ruim en koel daar denkt u aan wanneer u in heerlijk Suriname uw aankoopt.
Huis Suriname Koop een huis in Suriname op Surgoed Surgoed.com.
Zo kunt u dus zelf direct contact opnemen met de verkopende partij wanneer een huis op Suriname u aanspreekt. U kunt dan aan de verkoper persoonlijk vragen stellen over het huis of de onderhandeling starten wanneer u het huis op Suriname graag wilt kopen.
Huizen in Suriname kopen? Betaalbare woning kopen Suriname.
Huis kopen in Suriname. Wilt u een huis kopen in Suriname? Koop uw woning in Suriname via Benefice Onroerend Goed. Benefice Onroerend Goed is voor u het adres voor het verkopen en te koop aanbieden van uw woning, huis of perceel in Suriname!
Wereldhuisje.nl Vakantiehuis te koop in Suriname: particuliere vakantiehuisjes, vakantiewoningen, stacaravans, appartementen, vakantieboerderijen, villa's, vakantieverblijven, vakantiehuizen, bungalow
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere Surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse.

Contacteer ons