huis suriname
HUIZEN IN SURINAME/ Huizen in Suriname.
Plaats: Pad van Wanica. Accomodatie: Vrijstaand woning. Aantal kamers: 2. Aantal personen: 4. Accomodatie: Vrijstaand woning. Aantal kamers: 2. Aantal personen: 5. Aantal kamers: 3. Aantal personen: 8. 1 2 3 4 5 6 7 Volgende. C 2018.Huizen in Suriname.
Huis kopen in Suriname al vanaf 27500, een woning sleutelklaar.
160 sq ft 3 beds. Vanuzia St, Tammenga, Paramaribo, Paramaribo District, Suriname, Paramaribo, Paramaribo, Suriname, 80000., 4 beds 2 baths. View on map. 4 beds 2 baths. Veldkampstraat, Paramaribo, Paramaribo, Suriname, 110.00000., 350 sq ft 4 beds 2 baths. View on map.
Woning Kopen in Surinam Suriname.
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse. Het huis met ee.
Huizen in Suriname kopen? Betaalbare woning kopen Suriname.
Koop uw woning in Suriname via Benefice Onroerend Goed. Benefice Onroerend Goed is voor u het adres voor het verkopen en te koop aanbieden van uw woning, huis of perceel in Suriname! Meer informatie over de mogelijkheden van verkoop van uw woning in Suriname.
Koopwoningen RE/MAX Suriname De beste keus voor uw woonwensen. Wereldwijd.
Aan de Okrodam te bereiken via de Henri Fernandesweg staat een nieuwbouw woning met een woonoppervlakte van 360 m2 11 bij 35 meter op een terrein. Paramaribo-Noord en omgeving. Prachtig gelegen Residentie langs de Suriname rivier aan de Antondragtenweg.Terrein grootte op Kaart: 1400 MGrondhuur.Huidige grootte.
Huis Suriname Koop een huis in Suriname op Surgoed Surgoed.com.
Zo kunt u dus zelf direct contact opnemen met de verkopende partij wanneer een huis op Suriname u aanspreekt. U kunt dan aan de verkoper persoonlijk vragen stellen over het huis of de onderhandeling starten wanneer u het huis op Suriname graag wilt kopen.
Mooie woning met tuin te koop in Suriname, Paramaribo Huizen te koop Marktplaats.nl.
Na ruim elf jaar in Suriname gewoond te hebben, heb ik besloten terug te komen naar Nederland, terug naar kinderen, familie en vrienden. Niet omdat ik genoeg heb van Suriname, maar omdat ik te weinig heb van Nederland. Jammer genoeg kan ik mijn heerlijke huis en tuin niet mee verhuizen, vandaar dat ik het moet verkopen.
Woningen Remy Vastgoed.
Bent u op zoek naar een huis in Suriname? Op deze website staat een overzicht van ons actuele aanbod koopwoningen, huurwoningen en vakantieaccomocaties in Suriname. Toon alle objecten op de kaart. Huurwoning Koopwoning Perceel Zakelijk huurpand Zakelijk kooppand Zakelijk perceel.

Contacteer ons