percelen te koop in suriname
Kavels en Percelen: srmarktplaats.com.
Aktie te Kwatta. Aktie kwatta percelen AKTIE KWATTA Info: AKTIE KWATA 50-kavels voor 15.000, euro 25-kavels aan het Meer 25.000, euro OP OP AKTIE 25-04-2016 Aanbetaling 1100, euro Restant in 9-jaren intern per. Aktie kavels te koop. Aktie kavels te Para 500m2 3000; USD Aanbetaling 550; USD U mag ook in SRD betalen Meer info: Tel: 5977158432 / Tel-25978791281: / kensenhuisnv@gmail.com / www.kensenhuisnv@gmail.com Adres: verlengde Gemenelandsweg 105 van.
Percelen en woningen in Suriname Kopen, verkopen, huren en verhuren.
Makelaars in Suriname. SurVast heeft het grootste en meest actuele aanbod van percelen en woningen die te koop of te huur worden aangeboden of gevraagd in Suriname. De vastgoedmarkt in Suriname is sterk in beweging en blijft interessant voor particulieren die een perceel of woning willen kopen of huren in Suriname.
Perceel Suriname Perceel kopen in Suriname?
Surgoed biedt u een actueel aanbod van percelen die te koop zijn in Suriname. Onder Surgoed Aanbod vindt u onder perceelaanbod een overzicht van percelen die te koop zijn. Wanneer u een perceel in Suriname wilt kopen, heeft u waarschijnlijk een aantal wensen waar het perceel aan dient te voldoen.
Facebook.
Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar. We hebben bijkomende beveiligingsfuncties ingevoerd, die vereisen dat je je aanmeldt bij Facebook om deze pagina in Belgiƫ te kunnen bekijken.
78 x Huizen in Suriname te koop HUISenAANBOD.nl.
Suriname X Te Koop.: Suriname 1 filter actief. Woonhuis te koop in Kwatta. type: koopwoning locatie: Kwatta bouwoppervlakte: 136 m2 perceeloppervlakte: 1.237 m2 prijs: 150.000 Nette bungalow in een rustige omgeving. Indeling: ruime woonkamer open keuken masterbedroom 1 slaapkamer sanitair D Lees Verder. Woonhuis te koop in Leonsberg. Ruime moderne hoogbouwwoning aan een zijstraat. Het pand oogt nog als nieuw en is gelegen in een rustieke en groen omgeving. Indeling Beneden: Overdekte buitenruimte Appartement met keuken 1 woon annex slaapkamer Badkamer met toilet Voor en achterterras Indeling Boven: Entree Lees Verder. Woonhuis te koop in Kwatta. type: koopwoning locatie: Kwatta bouwoppervlakte: 136 m2 perceeloppervlakte: 1.237 m2 prijs: 150.000 Nette bungalow in een rustige omgeving. Indeling: ruime woonkamer open keuken masterbedroom 1 slaapkamer sanitair De woning is voorzien van traliewerk, alarmsysteem, Lees Verder. Bouwgrond te koop in Wanica. type: bouwkavel locatie: Kwatta Wanica bouwoppervlakte: 891 m2 objectnummer: 19057 prijs: 17.500 Perceel op het tuindorp Eureka-project. De weg is verhard en de percelen worden door de verkavelaar voorzien van nutsvoorzieningen zodra de bouw van uw woning begint.
Centraal Vastgoed Woningen, percelen, projecten en zakelijk onroerendgoed in Suriname.
Met onze geavanceerde aanbiedingen filter garanderen dat u nooit moeite zult hebben met et zoeken van aanbiedingen op onze website. Nieuw in Suriname. Wij van Centraal Vastgoed bieden een unieke aanpak aan onze klanten voor het aan en verkopen van onroerendgoed. Wilt u adverteren op onze website om uw klantenkring uit te breiden?
Perceel/kavel Te Koop in Suriname SuriGrond.
Grond, perceel of woning te koop in Suriname. Naar de inhoud springen. Appartementen te huur. Perceel/kavel Te Koop in Suriname. Percelen groter dan 1 ha. Perceel met woning. Zoeken naar: Zoeken. Perceel/kavel Te Koop in Suriname. Percelen te Kwatta.: NIEUW Te Koop.:
Percelen te koop Percelen en woningen in Suriname.
Op SurVast hebben we een compleet overzicht staan van percelen die in Suriname te koop worden aangeboden. We hebben hierbij de percelen per district en omgeving aangegeven. Klik hier voor de percelen die te koop worden aangeboden in Suriname algemeen.

Contacteer ons