paramaribo
Alles van Politie Paramaribo kijk je op npo.nl.
Realityserie over het werk van de politie in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. Met 300.000 inwoners is de stad vergelijkbaar met Utrecht. In Paramaribo zijn inbraken, hardrijders en buurtruzies dan ook aan de orde van de dag, maar de aanpak is toch ietsje anders dan die in Nederland.
Schooltv: De wereld in vogelvlucht Paramaribo.
Bart heeft er afgesproken met correspondente Hennah Draaibaar die al jarenlang in Paramaribo woont. Ze bespreken het warme klimaat en de geschiedenis, en wat het verband is met ons Nederlanders. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Paramaribo: de bruisende hoofdstad van Suriname.
Paramaribo is in 1613 door twee Nederlanders gesticht, maar viel al snel in handen van Engeland. De Engelsen stichtten een andere hoofdstad voor Suriname: Thorarica jep, vandaar de naam van het bekende hotel. In 1667 werd Suriname door de Nederlanders heroverd en werd Paramaribo weer de hoofdstad.
Goedkope vliegvakantie naar Paramaribo TUI.
Elke dag marktdag in Paramaribo. Aan het einde van de Waterkant vind je de Centrale Markt met de aangrenzende Vreedzaammarkt. Dit is de grootste overdekte markt van het Caribisch gebied en zeker een bezoek waard tijdens een vakantie in Paramaribo.
Buienradar.nl Weersverwachting voor Paramaribo.
Tijd Temp Gevoel Wind Buien Neerslag Zon. Bekijk alle dagen 5-daagse verwachting per uur. Zonsopkomst en zonsondergang. De zon gaat om sunrise op in Paramaribo. De zon gaat om sunset onder in Paramaribo. Weer voor Paramaribo, Suriname wordt opgehaald. 5-daagse per uur.
Nederlandse ambassade in Paramaribo Suriname Nederlandwereldwijd.nl.
U bevindt zich hier: Nederland wereldwijd Landen gebieden Suriname Over ons Nederlandse ambassade in Paramaribo. Zoek binnen Nederlandwereldwijd.nl Zoek. Nederlandse ambassade in Paramaribo. Van Roseveltkade 5. 597477211 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar Fax. Maandag tot en met vrijdag: 7.30 15.30 uur.
Waterkant Riverside Boulevard Paramaribo, Suriname Beoordelingen.
BB's' in Paramaribo. Vakantiewoningen in Paramaribo. Vluchten naar Paramaribo. Restaurants in Paramaribo. Wat te doen in Paramaribo. Foto's' van Paramaribo. Kaart van Paramaribo. Alle Paramaribo hotels. Hoteldeals voor Paramaribo. Lastminutehotels in Paramaribo. De beste familiehotels in Paramaribo. Zakenhotels in Paramaribo.

Contacteer ons