perceel kopen in suriname
Percelen en woningen in Suriname Kopen, verkopen, huren en verhuren in Suriname.
Wij helpen u graag bij het verkopen of kopen van een perceel of huis in Suriname. De vastgoedmarkt in Suriname is sterk in beweging en blijft interessant voor particulieren die een perceel of woning willen kopen of huren in Suriname.
Percelen Suriname kopen? Betaalbare perceel / percelen Suriname.
Onroerend goed Suriname. Financiering van uw woning in Suriname. Notarissen en landmeters in Suriname. No menu assigned! Percelen en kavels kopen in Suriname. show blocks helper. Resultaat 112 van de 318 resultaten wordt getoond. Sorteer op populariteit. Sorteer op nieuwheid.
Percelen Housing International Suriname.
Duurzaam bouwen in Suriname is nog steeds mogelijk. Klik op de onderstaande button om alle 2018 bouwmodellen te bekijken. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Paramaribo of Amstelveen voor een oriënterend gesprek. Heeft u al een perceel, neem dan de perceelkaart mee!
Onroerend goed Percelen De marktplaats van Suriname. Nieuwe en tweedehands goederen en diensten, koopt en verkoopt u op Marktplaats.sr.
Te koop eigendomsperceel in PARAMARIBO. Nader overeen te komen. PERCEEL AAN DE KWATTAWEG STAD ZIJDE Zie omschrijving. PERCEEL KEIZERSTRAAT SURINAME Nader overeen te komen. Lake village Op aanvraag. Perceel Commewijne 49. Toplocatie perceel Meerzorg 3 min van Nader overeen te komen.
Perceel Suriname Perceel kopen in Suriname?
Wanneer u een perceel in Suriname wilt kopen, heeft u waarschijnlijk een aantal wensen waar het perceel aan dient te voldoen. Bij ons kunt u uw voorkeuren voor een perceel in Suriname opgeven. In de eerste plaats kunt u gericht zoeken per district.
Perceel/kavel Te Koop in Suriname SuriGrond.
Koolweg te Tijgerkreek. Ruim perceel van 7604 m2, met woning van 4 kamers 2 boven en 2 beneden. NIEUW Calcutta, 85 ha, grondhuur, bij km 59 langs de Oost-westverbinding, vraagprijs: 330.000, Percelen te Commewijne te koop: Tel. Eigendomsgrond, 885 m2 te Zoelen, a/d Comm. Roblesweg A la Bonne Huere. Langs asfalt weg met stroom en water. Grondhuur, 1 ha Commissaris Thukoweg hoofdweg. 700 m van rotonde. Achterzijde aan zandweg. Eigendom, 100 ha Tamansari 100m binnen, hoogland. Mogelijke om in delen van 25 ha te kopen. Vraagprijs: 125, / m2. Eigendom, 2829 m2, Weg naar Peperpot, langs Suriname rivier.
Bouwgrond Kopen in Surinam Suriname.
Eigendom perceel te koop in Para, Accaribo, Ongeveer 30.000 meter, er staat een huis op het grond, Het grond ligt 5 minuten lopen van recreatieoord White Beach. Een huis in Suriname kopen. Een zeer gedetailleerde reisgids voor Suriname: werkelijk elk onderwerp van enig belang komt aan de orde.
Perceel kopen in Suriname Su Housing.
Perceel kopen in Suriname. Als u in de nabije toekomst een huis wil bouwen in Suriname heeft u een stuk grond nodig, een kavel. In Suriname worden aaneengesloten kavels verkocht als percelen. Een perceel is een stuk grond waarvoor één rechtsorde geldt, dat wil zeggen dezelfde eigenaar en hetzelfde eigendomsrecht.Heeft iemand een stuk grond waarvoor hij voor een deel een ander eigendomsrecht heeft, bijvoorbeeld eigendom over het ene deel en erfpacht over van het andere deel, dan zijn dat twee percelen.

Contacteer ons