huis te koop in suriname
Te koop: Henkielaan Uitvlugt, Paramaribo, Suriname.
Dit huis zit vol positieve verrassingen. Zo is het huis uitstekend beveiligd, heeft de rechterzijde een heerlijk verblijf waar u uw gasten in alle privacy kan laten verblijven, is er zonneboiler voor warm water en een generator die aanslaat mocht de stroom uitvallen. Spreekt deze woning u aan en zou u meer informatie willen ontvangen, email ons dan op info@terzol.com. Bijzonderheden: 2 garages, noodgenerator, uitstekend beveiligd, zonneboiler, 110/220/ 3 fase stroom, 2 toegangs-poorten via 2 straten. Luxe stenen bungalow. De Henkielaan is gelegen op steenworp afstand van de Hermitage Mall. Een van de mooiste straten van Paramaribo. Dit komt mede door de kronkelwegen, maar ook de bouwstijl welke is toepast in dit specifiek woongebied. De luxe bungalows vaak met transparant hekwerk aan de voorzijde geven een verzorgd en open karakter. Wij helpen u graag! Uw naam verplicht. Uw telefoonnummer verplicht. Uw emailadres verplicht. Aanmelden voor de nieuwsbrief. Meer woningen te koop in Suriname.
Suriname Dé Beheermakelaar.
Huis onder water? Je moet vooraf controleren of de straat of wijk niet onder water komt te staan bij regenval. Controleer dit zo mogelijk tijdens de grote regentijd. Mogen buitenlanders onroerend goed bezitten? Als buitenlander mag je bezit hebben in Suriname. Er gelden wel beperkingen voor de zogenaamde grondhuur. Hiervoor moet je ingezetene zijn en de Surinaamse nationaliteit hebben. Hoe zit het koopproces precies in elkaar? Het formele koopproces wordt in gang gezet door de notaris en duurt 2 à 3 weken. Het kooproces draait om de volgende 3 documenten: de koopovereenkomst, de akte van levering en de Hypotheekakte. In de koopovereenkomst leggen koper en verkoper schriftelijk de afspraken vast die zijn overeengekomen. Er worden ook ontbindende voorwaarden opgenomen. Als de koper bijvoorbeeld de financiering niet rond kan krijgen dan kan hij de koopovereenkomst kostenloos ontbinden. Vaak wordt eerst een voorlopige koopovereenkomst gesloten. Bij een voorlopige koopovereenkomst heeft de koper een aantal dagen de tijd om de koop zonder kosten te laten ontbinden.
Koopwoningen RE/MAX Suriname De beste keus voor uw woonwensen. Wereldwijd.
Notarissen in Suriname. SRD USD EUR. Centrum en omgeving. Coronie en omgeving. Kwatta en omgeving. Leiding en omgeving. Lelydorp en omgeving. Marowijne en omgeving. Marowijne en omgeving. Pad van Wanica. Paramaribo-Noord en omgeving. Paranam en omgeving. Saramacca en omgeving. Zorg Hoop en omgeving. 5 10 20 Allemaal. Datum Adres Omgeving Vraagprijs. Centrum en omgeving. Coronie en omgeving. Kwatta en omgeving. Leiding en omgeving. Lelydorp en omgeving. Marowijne en omgeving. Marowijne en omgeving. Pad van Wanica. Paramaribo-Noord en omgeving. Paranam en omgeving. Saramacca en omgeving. Zorg Hoop en omgeving. Minimaal aantal slaapkamers. Minimaal aantal badkamers. Dit huis is vrij nieuw gebouwd en heeft een apart appartement dat met een buitentrap verbonden is aan het grote huis.De ruime flatwoning heeft 3.
Wereldhuisje.nl Vakantiehuis te koop in Suriname: particuliere vakantiehuisjes, vakantiewoningen, stacaravans, appartementen, vakantieboerderijen, villa's, vakantieverblijven, vakantiehuizen, bungalow
Te koop twee bouwpercelen in Plantage Paix van 38250, m per perceel. De 2 kavels liggen naast elkaar. Prijs 14.000, per perceel. 31 06 2867 4935. 249.000 Kosten koper. Deze moderne villa is gelegen in het project Palmvillage te Commewijne te Suriname op een prachtige lokatie. Een oase van rust niet ver van Paramaribo. Het huis is gunstig gebouwd t.o.v.
Onroerend goed Woning en Pand Te Koop Bedrijfspand De marktplaats van Suriname. Nieuwe en tweedehands goederen en diensten, koopt en verkoopt u op Marktplaats.sr.
Eten, Huwelijk, Uitgaan, FeestjesSport, VrijeTijd. Huis en Inrichtingen. Kinder en Babyspullen. Kleding en Schoeisel. Muziek en Entertainment. Onroerend goed Percelen. Onroerend goed Woning en Pand Te Huur. Onroerend goed Woning en Pand Te Koop. Sieraden en Tassen. Toerisme en Reizen. TV, Audio en Camera. Watersport en Boten. Zwaar Materieel en Trucks. De marktplaats van Suriname met meer dan 5000 advertenties! Aantal advertenties per pagina: 5 10 15 20 25. Met foto Alle Advertenties Prijs Datum Advertentie weergegeven Locatie. Te Koop: Woning aan de Creesburgweg 7. Deze leuke laagbouw woning staat aan de Creesburgweg, een zijstraat van de Kwattaweg dichtbij de Tweede Rijweg. In de nabije omgeving zijn er diverse winkels, supermarkten, scholen e.d.Vanuit een L-vormige voorterras treedt u de knusse woonkamer binnen.
Huis kopen in Suriname Su Housing.
Bezoek deze paginas voor meer informatie over het kopen van percelen en het bouwen van huizen. Het eerste wat u moet bepalen wanneer u een tweede huis gaat kopen in Suriname is uw budget. Hoeveel geldt bent u bereid uit te geven voor de aanschaf van een woning? Er zijn in Suriname al huizen te koop vanaf 50.000 tot aan ruim boven de 300.000 met uitschieters naar boven.
Huizen Global Properties.
Split level huis te koop Suriname. The split-level house is located in a in a quiet middle class neighborhood: Benie s park. It's' approximately 5 minutes from the heart. Benies Park Paramaribo Suriname. 225.000 was eerst 250.000. New / Nieuw Object nr.
Woning pand te koop Groep Via2000.sr.
Aangeboden: Huis perceel Nickerie te koop. Ligging aan het begin van Corantijnpolder, de ho. luxe, perc: 800m, eigendom, Lawtonlaan 10, vr. 2, Zwartenhovenburgstr, i/d buurt v/d Casio., Aangeboden: Laagbouw woning. woning is 3jr. oud, 3slk, nw. keuken, 2x bad. 3slk, balkon, achterterras, alle nutsvoorz. Aangeboden: Appartementen complex. met 5 app, elk app. heeft 3slk, voll.gem, wate. Aangeboden: Hoogbouw woning. op 8000m grond, beneden terras 48m, kamer. rechtstreeks v/d eig, Uitvlugt, 08500600. ca.170m af te bouwen door koper, laagbouw in. 9slk, 2x woonk, 2x keukens, 2x bad, 3x toilet. nw.bw, bestaande uit 3 units, met elk 2slk, go. Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 20 Volgende. De Ware Tijd. Times of Suriname.

Contacteer ons