woningen in suriname
Presun.
95.000, meer informatie. Presun BV is uw partner in onroerend goed in Suriname. U kunt bij ons terecht voor het bouwen van een woning, kopen van een perceel op één van onze verkavelingsprojecten en renovatie en onderhoud van uw perceel/woning in Suriname.
Woningen Remy Vastgoed.
Bent u op zoek naar een huis in Suriname? Op deze website staat een overzicht van ons actuele aanbod koopwoningen, huurwoningen en vakantieaccomocaties in Suriname. Toon alle objecten op de kaart. Huurwoning Koopwoning Perceel Vakantieaccomodatie Zakelijk huurpand Zakelijk kooppand Zakelijk perceel.
Easy Rent Suriname Kort En Lang Verblijf Huizen Te Huur EASY RENT SURINAMEEASY RENT SURINAME De beste vakantiehuizen in Suriname.
Exclusief genieten van deze vakantiewoning in Suriname. Heerlijk relaxen en tot rust komen in onze, met uiterst veel zorg ingerichte Lees verder. 24000, per week. Ons ruim en gezellige vrijstaande woning met houten vloer in een levendige buurt is misschien net wat u nodig heeft voor Lees verder. 18700, per week. Boven/beneden Woning 5. Kort Verblijf 7. Lang Verblijf 7. Vrijstaande Woningen 22.
Prachtige percelen en woningen / huizen te koop in suriname. Tweedehands.nl.
1.750 m Soort woning.: Vrijstaande woning Website.: Bekijk uw financieringsmogelijkheden op onze bovenstaande. OOK ons totale aanbod van PERCELEN en/of WONINGEN / HUIZEN. in Suriname kunt u vinden op onze bovenstaande website! Dus zoekt u een mooi perceel en/of huis c.q. woning in Suriname.,
Vind suriname in Huizen en Kamers op Marktplaats.nl.
Na ruim elf jaar in suriname gewoond te hebben, heb ik besloten terug te komen naar nederland, terug naar kinderen, familie en vrienden. Niet omdat ik genoeg heb van suriname, maar omdat ik te weinig heb van nederland. Jammer genoeg kan ik mijn heerlijke huis en tuin niet mee verhuizen, vandaar dat ik het. 3 kamers 110 m Verkoop zonder makelaar. Suriname te koop. Wegens beeindiging dienst betrekking aangeboden, unieke gelegenheid, twee bruinzeel woningen naast elkaar met tussin een riant zwembad.
78 x Huizen in Suriname te koop HUISenAANBOD.nl.
Suriname X Te Koop.: Suriname 1 filter actief. Woonhuis te koop in Kwatta. type: koopwoning locatie: Kwatta bouwoppervlakte: 136 m2 perceeloppervlakte: 1.237 m2 prijs: 150.000 Nette bungalow in een rustige omgeving. Indeling: ruime woonkamer open keuken masterbedroom 1 slaapkamer sanitair D Lees Verder.
Percelen en woningen in Suriname Kopen, verkopen, huren en verhuren.
Makelaars in Suriname. SurVast heeft het grootste en meest actuele aanbod van percelen en woningen die te koop of te huur worden aangeboden of gevraagd in Suriname. De vastgoedmarkt in Suriname is sterk in beweging en blijft interessant voor particulieren die een perceel of woning willen kopen of huren in Suriname.
Huis Suriname Koop een huis in Suriname op Surgoed Surgoed.com.
Via de website van Surgoed.com kunt u het actuele en complete aanbod van koophuizen op Suriname zien. Bent u dus nog op zoek naar een vakantiewoning op Suriname of wilt u gewoon een investering doen in vastgoed? Zoek dan met behulp van onze zoekmachine een huis in Suriname dat aan al uw wensen voldoet!

Contacteer ons