perceel kopen suriname
Percelen Suriname kopen? Betaalbare perceel / percelen Suriname.
Onroerend goed Suriname. Financiering van uw woning in Suriname. Notarissen en landmeters in Suriname. No menu assigned! Percelen en kavels kopen in Suriname. show blocks helper. Resultaat 112 van de 318 resultaten wordt getoond. Sorteer op populariteit. Sorteer op nieuwheid.
Onroerend goed Percelen De marktplaats van Suriname. Nieuwe en tweedehands goederen en diensten, koopt en verkoopt u op Marktplaats.sr.
PERCEEL AAN DE KWATTAWEG STAD ZIJDE Zie omschrijving. PERCEEL KEIZERSTRAAT SURINAME Nader overeen te komen. Lake village Op aanvraag. Perceel Commewijne 14. Toplocatie perceel Meerzorg 3 min van Nader overeen te komen. Te koop perceel 3min van Wijdenbosbrug 47000 EUR.
Percelen te koop SurVast: percelen en woningen in Suriname.
We hebben hierbij de percelen per district en omgeving aangegeven. Zoekt u een makelaar voor het verkopen of kopen van uw woning of perceel in Suriname? Wij helpen u graag bij het verkopen of kopen van uw perceel of huis in Suriname.
Perceel/kavel Te Koop in Suriname SuriGrond.
Ruim perceel van 7604 m2, met woning van 4 kamers 2 boven en 2 beneden. NIEUW Calcutta, 85 ha, grondhuur, bij km 59 langs de Oost-westverbinding, vraagprijs: 330.000, Percelen te Commewijne te koop: Tel. Eigendomsgrond, 885 m2 te Zoelen, a/d Comm. Roblesweg A la Bonne Huere. Langs asfalt weg met stroom en water. Grondhuur, 1 ha Commissaris Thukoweg hoofdweg. 700 m van rotonde. Achterzijde aan zandweg. Eigendom, 100 ha Tamansari 100m binnen, hoogland. Mogelijke om in delen van 25 ha te kopen. Vraagprijs: 125, / m2. Eigendom, 2829 m2, Weg naar Peperpot, langs Suriname rivier. Voorbij koffiefabriek en tegenover Staatsolie. 2x 700 m2, Militair project te Commewijne, naast elkaar, nr 5658. 1559 m2, Militair project, Commewijne, grondhuur, Vraagprijs: 25.000., Percelen te Nickerie te koop: Tel.
Perceel Suriname Perceel kopen in Suriname?
Wanneer u een perceel in Suriname wilt kopen, heeft u waarschijnlijk een aantal wensen waar het perceel aan dient te voldoen. Bij ons kunt u uw voorkeuren voor een perceel in Suriname opgeven. In de eerste plaats kunt u gericht zoeken per district.
Percelen Housing International Suriname.
Duurzaam bouwen in Suriname is nog steeds mogelijk. Klik op de onderstaande button om alle 2018 bouwmodellen te bekijken. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in Paramaribo of Amstelveen voor een oriƫnterend gesprek. Heeft u al een perceel, neem dan de perceelkaart mee!
Bouwgrond Kopen in Surinam Suriname.
Eigendom perceel te Koop, in Para 200.000. Eigendom perceel te koop in Para, Accaribo, Ongeveer 30.000 meter, er staat een huis op het grond, Het grond ligt 5 minuten lopen van recreatieoord White Beach. Boeken over de geschiedenis van Suriname.
SurVast: percelen en woningen in Suriname Kopen, verkopen, huren en verhuren in Suriname.
Wij helpen u graag bij het verkopen of kopen van een perceel of huis in Suriname. De vastgoedmarkt in Suriname is sterk in beweging en blijft interessant voor particulieren die een perceel of woning willen kopen of huren in Suriname.

Contacteer ons