huis kopen suriname
Woningen Remy Vastgoed.
Het grootste vastgoedaanbod van Suriname. Bent u op zoek naar een huis in Suriname? Op deze website staat een overzicht van ons actuele aanbod koopwoningen en huurwoningen in Suriname. Toon alle objecten op de kaart. Huurwoning Koopwoning Perceel Zakelijk huurpand Zakelijk kooppand Zakelijk perceel.
Huis kopen in Suriname Su Housing.
Maar als u bij Su Housing bent beland, bent u al overtuigd van het feit dat Suriname een aantrekkelijke bestemming voor u is. Wanneer u heeft besloten een huis in Suriname te kopen, dient u met een aantal zaken rekening te houden.
Mooie woning met tuin te koop in Suriname, Paramaribo Huizen te koop Marktplaats.nl.
Niet omdat ik genoeg heb van Suriname, maar omdat ik te weinig heb van Nederland. Jammer genoeg kan ik mijn heerlijke huis en tuin niet mee verhuizen, vandaar dat ik het moet verkopen. Perceel en omgeving Het huis staat op een eigendomsperceel, wat belangrijk is als je geen Surinaamse nationaliteit bezit want als buitenlander kun je geen erfpacht en grondhuurpercelen kopen alleen eigendomspercelen.
Woning Kopen in Surinam Suriname.
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse. Het huis met ee.
49 x Huizen in Suriname te koop HUISenAANBOD.nl.
Te koop aangeboden: een prachtig huis met vruchtbare fruitgaard te Paramaribo, Suriname. Deze luxewoning bevindt zich op een groot perceel van circa 028, ha, gelegen aan de Nieuwweergevondenweg te Paramaribo, discrict Wanica httpsgoo.gl/maps/bhteTa8MVe52. Het huis bestaat uit 2 woonlagen: op Lees Verder.
Huis in Suriname Koop een huis in Suriname via Surgoed.com.
Zo kunt u dus zelf direct contact opnemen met de verkopende partij wanneer een huis in Suriname u aanspreekt. U kunt dan aan de verkoper persoonlijk vragen stellen over het huis of de onderhandeling starten wanneer u het woning in Suriname graag wilt kopen.
Koopwoningen RE/MAX Suriname De beste keus voor uw woonwensen. Wereldwijd.
Een 4 kamer woning Kopen in een mooie en rustgevende omgeving kan nu tegen een schappelijk tarief. Gelegen aan de Hans Holbein straat 15 zijstraat. Centrum en omgeving. Coronie en omgeving. Kwatta en omgeving. Leiding en omgeving. Leiding en omgeving. Lelydorp en omgeving. Lust en Rust. Marowijne en omgeving. Marowijne en omgeving. Pad van Wanica. Paramaribo-Noord en omgeving. Paranam en omgeving. Saramacca en omgeving. Zorg Hoop en omgeving. Zoek op de kaart. Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief! 53.472 Facebook fans! Volg ons op. 53.472 Facebook fans! 2013-2018 RE/MAX Suriname Alle rechten voorbehouden.
Wereldhuisje.nl Vakantiehuis te koop in Suriname: particuliere vakantiehuisjes, vakantiewoningen, stacaravans, appartementen, vakantieboerderijen, villa's, vakantieverblijven, vakantiehuizen, bungalow
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere Surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse. Het huis met een totaal woonoppervlak van ongeveer 300 m heeft een grote hoge woonkamer met open keuken en een open studieruimte aangrenzend.

Contacteer ons