huis kopen suriname
Prachtige percelen en woningen / huizen te koop in suriname. Tweedehands.nl.
OOk wanneer u ZELF uw perceel of huis in Suriname wilt. verkopen, dan kunnen wij u van dienst zijn. Vanzelfsprekend berekenen wij dan GEEN makelaarskosten. Vraag naar de mogelijkheden! District Commewijne te Voorburg, overheidsproject, voor de. kleine beurs een groot bezit, 447 m2, erfpacht., District Commewijne te Meerzorg, rustige omgeving op 5. afstand van Paramaribo, 591 m2, EIGENDOM. District Commewijne te Meerzorg, rustige omgeving op 5. minuten afstand van Paramaribo, 1.769 m2, erfpacht, bouwrijp, zien. kopen, 100% financiering mogelijk.
Woningen Remy Vastgoed.
Het grootste vastgoedaanbod van Suriname. Bent u op zoek naar een huis in Suriname? Op deze website staat een overzicht van ons actuele aanbod koopwoningen en huurwoningen in Suriname. Toon alle objecten op de kaart. Huurwoning Koopwoning Perceel Zakelijk huurpand Zakelijk kooppand Zakelijk perceel.
Mooie woning met tuin te koop in Suriname, Paramaribo Huizen te koop Marktplaats.nl.
Niet omdat ik genoeg heb van Suriname, maar omdat ik te weinig heb van Nederland. Jammer genoeg kan ik mijn heerlijke huis en tuin niet mee verhuizen, vandaar dat ik het moet verkopen. Perceel en omgeving Het huis staat op een eigendomsperceel, wat belangrijk is als je geen Surinaamse nationaliteit bezit want als buitenlander kun je geen erfpacht en grondhuurpercelen kopen alleen eigendomspercelen.
Huis Suriname Koop een huis in Suriname op Surgoed Surgoed.com.
Zo kunt u dus zelf direct contact opnemen met de verkopende partij wanneer een huis op Suriname u aanspreekt. U kunt dan aan de verkoper persoonlijk vragen stellen over het huis of de onderhandeling starten wanneer u het huis op Suriname graag wilt kopen.
51 x Huizen in Suriname te koop HUISenAANBOD.nl.
Suriname X Te Koop.: Suriname 1 filter actief. Woonhuis te koop in Meerzorg. Twee 2 woonhuizen aan een geasfalteerde straat op een grondhuurperceel. Het terrein is ong. 8000 m2 groot met een frontbreedte van 50 m. en een diepte van 177 m. Indeling huis no.
Woning Kopen in Surinam Suriname.
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse. Het huis met ee.
Huizen in Suriname kopen? Betaalbare woning kopen Suriname.
Huis kopen in Suriname. Wilt u een huis kopen in Suriname? Koop uw woning in Suriname via Benefice Onroerend Goed. Benefice Onroerend Goed is voor u het adres voor het verkopen en te koop aanbieden van uw woning, huis of perceel in Suriname!
Wereldhuisje.nl Vakantiehuis te koop in Suriname: particuliere vakantiehuisjes, vakantiewoningen, stacaravans, appartementen, vakantieboerderijen, villa's, vakantieverblijven, vakantiehuizen, bungalow
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere Surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse. Het huis met een totaal woonoppervlak van ongeveer 300 m heeft een grote hoge woonkamer met open keuken en een open studieruimte aangrenzend.

Contacteer ons