huis kopen in suriname
In Suriname een huis kopen of huren.
Gezondheid in Suriname. Telefoon Internet in Suriname. Vervoer in Suriname. Suri info algemeen. Auto Kopen of huren. De Surinaamse keuken. Een eigen bedrijf starten. Huis kopen / Huren. Onderwijs in Suriname. Recreƫren in Suriname. Televisie en kranten in Suriname. Veiligheid in Suriname.
Openbare groep Huizen te koop of te huur in Suriname Facebook.
Uitkijk, Wanica, Suriname. Vredenburg serie b zijstr.billingenweg de merantihoutweg no 2 prijs 50000, 8542770 of app 8841295 eigendom en inruil is ook mogelijk. 14 augustus om 1557.: Huis te huur aan de amarnathweg te kwatta contact 8137422 indeling 2 Slpkmrswoonkamerbad, toilet. Apartement te huur. Apartement te huurindeling: woonkamer: mt keuken.bad /toilet en 1 slaapkamer.zystr aquariusstr.parkeerglegenheid op ht erf.huurprys 1500srd.kan nog besproke worde.1000srd borg mag in 2 termyne.huurgeld vooruit betale.licht /water/wifi inbegrepen, liefst alleenstaand of koppel zondr kids.voor info bln of appen 8624087: of 8689747.
Wereldhuisje.nl Vakantiehuis te koop in Suriname: particuliere vakantiehuisjes, vakantiewoningen, stacaravans, appartementen, vakantieboerderijen, villa's, vakantieverblijven, vakantiehuizen, bungalow
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere Surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse. Het huis met een totaal woonoppervlak van ongeveer 300 m heeft een grote hoge woonkamer met open keuken en een open studieruimte aangrenzend.
Woning Kopen in Surinam Suriname.
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse. Het huis met ee.
Woning woning suriname kwatta Mitula Woning.
U wilt een perceel en/of woning in suriname kopen of verkopen? Wij regelen het voor u tegen. 2017 van Tweedehands.nl. Luxe Woning Pad Van Wanica, Suriname. Te Koop Vrijstaande Woning 5.002 m. Te koop aangeboden: prachtige luxe en ruime dubbele bovenwoning te veronicaweg 7, pad van wanica, suriname. Nieuwbouw van steen. 500 m2 bouw oppervlakte. 2017 van Tweedehands.nl. Te Huur Vakantie Woning In Suriname Paramaribo Beniespark. Te Koop Vrijstaande Woning. Te huur vakantie woning in suriname paramaribo beniespark winkels, taxibedrijf, bushalte op loopafstand. Beschrijving woning: vakantiehuis aan de asuncionstraat. 2017 van Tweedehands.nl. Vakantiehuis Bloemendaal Suriname. Bloemendaal, Noord Holland Te Koop Benedenwoning. ziekenhuis; een zijstraat van de rijweg naar kwatta; heel rustig en veilige middenstandswijk. 2017 van Tweedehands.nl. Vergelijkbare woning: Benedenwoning bloemendaal. Vakantiehuis Astrid In Suriname Paramaribo. Aan de latourweg de woning is centraal gelegen en beveiligd. De bushalte is 2 minuten. 2017 van Tweedehands.nl. Huur Huis Nickerie Suriname.
Huis kopen in Suriname Su Housing.
Maar als u bij Su Housing bent beland, bent u al overtuigd van het feit dat Suriname een aantrekkelijke bestemming voor u is. Wanneer u heeft besloten een huis in Suriname te kopen, dient u met een aantal zaken rekening te houden.
Pardolaan, Paramaribo Te Koop Centraal Vastgoed Suriname.
Ook heeft deze woning een zeer ruime woonkamerkeukenbad/toilet, en een gesloten garage. Verder is het huis beveiligd met dievenijzer en het terrein is omrasterd. Heeft u interesse in deze woning, maak dan gauw contact met de makelaar voor een bezichtiging.
Koopwoningen RE/MAX Suriname De beste keus voor uw woonwensen. Wereldwijd.
Een 4 kamer woning Kopen in een mooie en rustgevende omgeving kan nu tegen een schappelijk tarief. Gelegen aan de Hans Holbein straat 15 zijstraat. Centrum en omgeving. Coronie en omgeving. Kwatta en omgeving. Leiding en omgeving. Leiding en omgeving. Lelydorp en omgeving. Lust en Rust. Marowijne en omgeving. Marowijne en omgeving. Pad van Wanica. Paramaribo-Noord en omgeving. Paranam en omgeving. Saramacca en omgeving. Zorg Hoop en omgeving. Zoek op de kaart. Registreer gratis voor onze maandelijkse nieuwsbrief! 53.472 Facebook fans! Volg ons op. 53.472 Facebook fans! 2013-2018 RE/MAX Suriname Alle rechten voorbehouden.

Contacteer ons