huis in suriname
Woning Kopen in Surinam Suriname.
De bouwstijl met hoge plafonds, laag glooiend dak en veel raampartijen is uniek in Suriname. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan elk detail om zo de woonbeleving te verrijken, een groot contrast met andere surinaamse woningen in dezelfde prijsklasse. Het huis met ee.
HUIZEN IN SURINAME/ Huizen in Suriname.
Aantal kamers: 5. Aantal personen: 10. Plaats: Pad van Wanica. Accomodatie: Vrijstaand woning. Aantal kamers: 2. Aantal personen: 4. Accomodatie: Vrijstaand woning. Aantal kamers: 2. Aantal personen: 5. 1 2 3 4 5 6 Volgende. Beneden en Bovenwoning. C 2018.Huizen in Suriname.
Koopwoningen RE/MAX Suriname De beste keus voor uw woonwensen. Wereldwijd.
Het terrein is. Een huis heerlijk licht, ruim en koel daar denkt u aan wanneer u in heerlijk Suriname uw aankoopt. Maar ook een prettig achter erf waar u lekker, uw. Paramaribo-Noord en omgeving. Prachtig gelegen Residentie langs de Suriname rivier aan de Anton Dragtenweg.Terrein grootte op Kaart: 1400 MGrondhuur.Huidige grootte.
Huis Suriname Koop een huis in Suriname op Surgoed Surgoed.com.
Via de website van Surgoed.com kunt u het actuele en complete aanbod van koophuizen op Suriname zien. Bent u dus nog op zoek naar een vakantiewoning op Suriname of wilt u gewoon een investering doen in vastgoed? Zoek dan met behulp van onze zoekmachine een huis in Suriname dat aan al uw wensen voldoet!
Huizen in Suriname kopen? Betaalbare woning kopen Suriname.
Koop uw woning in Suriname via Benefice Onroerend Goed. Benefice Onroerend Goed is voor u het adres voor het verkopen en te koop aanbieden van uw woning, huis of perceel in Suriname! Meer informatie over de mogelijkheden van verkoop van uw woning in Suriname.
Huis Kopen in Suriname.
In dit artikel vind je informatie over het kopen van een huis in Suriname. Het is wel handig als je van tevoren weet waar je rekening mee moet houden. Nieuwe Suriname boeken bijgewerkt t/m 16 juni 2018. Maandelijks overzicht van de nieuwste Suriname die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen.
Huis kopen in Suriname al vanaf 27500, een woning sleutelklaar.
Noord West gate. Woningen te koop in Suriname. Bekijk de huizen die we allemaal te koop hebben in Suriname. Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Maak gelijk contatct Klik hier of bel: 597-421405 / 597-8817770 ook whatsapp of mail info@karimainvest.com.
74 x Huizen in Suriname te koop HUISenAANBOD.nl.
Suriname 1 filter actief. Belegging-object te koop in Wanica. 2 afgebouwde appartementen van elk 36m2 en ook fundering voor nog 2 appartementen.Het geheel is ruimtelijk opgezet en gesitueerd op een eigendomsperceel van 780 m. Het object bevindt zich op een rustig/veilig locatie 20 minuten van de stad, schuins tegenover de Brahmarishi Ashram Suriname, me Lees Verder.

Contacteer ons